Muda Danışmanlık ve İnşaat, 2020 yılında İstanbul’da kurulmuş bir Yalın İnşaat Danışmanlığı ve Proje Yönetim şirketidir. Amacımız; endüstriye köklü ve faydalı değişiklikler kazandırmış, sürekli iyileştirme ve işe değer katma düşüncesini temel edinmiş Yalın Felsefeyi inşaat sektörüne uyarlayarak, hem inşaattaki verimlilik kayıplarını önlemek ve projelerinize değer katmak hem de inşaattaki dijitalizasyon ve endüstri 4.0 trendine uyarak mali kayıpları önlemektir.

Çalışmalarımız, farklı sektörler içerisinde inşa edilmesi planlanan endüstriyel yapıların Yalın İnşaat Felsefesi temelinde projelendirme, tasarım, planlama ve uygulamasını kapsar. Bu bütünleşik yapı ile projeleriniz, kullanıcıya ve ürüne değer katan bir tasarıma sahip olmakla birlikte, inşaat süreçlerinin ve malzeme akışının ekip olarak planlanması ve uygulamada yaşanması öngörülen problemlerin önceden tespit edilmesiyle zaman ve mali kayıpları önleyerek verimlilik kazandırır.

Muda Danışmalık, inşaattaki verimlilik kayıplarını önlemek ve sektörde dijitalizasyona geçişin ilk adımlarından biri olarak görülen Building Information Modelling (BIM) programı ile beraber çalışarak, sizleri ve projelerinizi yeni dijital dünya içerisine adapte eder, yapılarınızın ve süreçlerinizin inşaat sonrasında da kontrolünü ve yönetimini sağlamanıza yardımcı olur.

Yalın Felsefe, şirketinizin geleneksel metotlardan, yeni dijital süreçlere geçiş aşamasında karşılaşacağı kültür değişimine karşı direnci yönetmek ve inşaat aşamasında tedarikçilerle doğru iletişimi kurmak için ihtiyacınız olan düşünce sistemidir. Bizler, yapılarınızı projedeki bütün ekipler ile beraber oluşturduğumuz değer çevresinde tasarlayıp, planlıyor ve ekip halinde Yalın Felsefeyi hayata geçirerek uygulamada karşımıza çıkacak olası sorunları belirleyip önlüyoruz.